ارائه 300 میلیون تسهیلات برای ایجاد مشاغل پایدار

کد :
74368
آخرین به روزرسانی :
12 اسفند 1403 - 14:15

از پیشنهاد صفحه «ارائه 300 میلیون تسهیلات برای ایجاد مشاغل پایدار» به دیگران متشکریم.

Enter the email address of the recipient.
HTML is not allowed in this field.
دسته بندی
برگزیده
تصویرگردان بزرگ
اشتغال و خودکفایی

ارائه 300 میلیون تسهیلات برای ایجاد مشاغل پایدار

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان یزد گفت: کمیته امداد در راستای ایجاد مشاغل پایدار به مددجویان مستعد اشتغال در ۱۱ رسته شغلی تا سقف 300 میلیون تومان تسهیلات ارائه می شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کمیته امداد، اکبر مقدم با اشاره به این که بر اساس سیاست‌های کلی دولت و نیازهای موجود، اولویت کمیته امداد در زمینه اشتغال‌زایی، توسعه مشاغل مرتبط با انرژی‌های تجدیدپذیر است گفت: در این راستا، نیروگاه‌های کوچک خورشیدی با ظرفیت پنج کیلو وات برای مددجویان طراحی و راه‌اندازی می‌شوند تا علاوه بر ایجاد درآمد پایدار، در تأمین انرژی نیز مؤثر باشند.

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی استان ضمن اشاره به این که کمیته امداد برای ایجاد اشتغال پایدار، تسهیلات متنوعی از جمله تسهیلات مالی، آموزش‌های مهارتی، و تأمین تجهیزات ضروری ارائه می‌دهد تصریح کرد: سقف تسهیلات مالی بسته به نوع شغل متفاوت است و از 150 میلیون تومان آغاز شده است و برای برخی مشاغل خاص تا سقف 300 میلیون تومان نیز افزایش می‌یابد.

وی افزود: مدت بازپرداخت این تسهیلات هفت ساله و نرخ سود آن چهار درصد تعیین شده است.

مقدم با تاکید بر این که شناسایی افراد مستعد و نیازمند حمایت از طریق دو مسیر اصلی انجام می‌شود گفت: نخستین راه، بانک اطلاعات مستعدین اشتغال است که مددکاران افراد واجد شرایط را شناسایی کرده و به واحد اشتغال معرفی می‌کنند.

وی افزود: دومین مسیر، سامانه حیات است که سامانه‌ای مختص معاونت اشتغال بوده و متقاضیان جویای کار می‌توانند با ثبت‌نام در این سامانه، درخواست خود را ارائه دهند.

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان گفت: برای تضمین موفقیت و پایداری طرح‌های اشتغال‌زایی، کمیته امداد اقدام به ارائه آموزش‌های تخصصی به مجریان طرح‌ها کرده است و نظارت‌های مستمر و راهنمایی‌های لازم را از طریق کارشناسان اشتغال فراهم می‌آورد.

وی با اشاره به این که آموزش‌های ارائه‌ شده شامل دو بخش اصلی است افزود: پیش از اجرای طرح‌ها، آموزش‌های مهارتی برگزار می‌شود و پس از اجرای طرح‌ها، آموزش‌هایی مرتبط با پایداری و توسعه کسب‌وکار ارائه می‌گردد.

مقدم ضمن اشاره به این که با وجود تلاش‌های گسترده در مسیر اشتغال‌زایی، یکی از چالش‌های اصلی موجود، مشکلات مربوط به تأمین اعتبار از سوی بانک‌های عامل است گفت: ناترازی منابع مالی بانک‌های عامل، به‌عنوان مانعی جدی در مسیر اجرای کامل طرح‌ها شناخته می‌شود که طی رایزنی های که اخیرا با مدیران عامل بانک‌ها انجام شده، این مشکل نیز مرتفع شده و تسهیلات در حال پرداخت می باشد.

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی استان ضمن تاکید به این که برنامه‌های اشتغال‌زایی کمیته امداد تاکنون به نتایج مثبتی منجر شده است عنوان کرد: از جمله این نتایج می‌توان به ایجاد اشتغال پایدار برای نیازمندان، توانمندسازی خانواده‌های مددجو، کاهش آسیب‌های اجتماعی، و افزایش درآمد اقشار کم‌درآمد اشاره کرد.

وی ضمن بیان این که این دستاوردها نشان‌دهنده تأثیر مثبت این برنامه‌ها در بهبود وضعیت معیشتی جامعه و کمک به کاهش فقر است گفت: با رفع چالش‌های موجود و تداوم این برنامه‌ها، می‌توان انتظار داشت که در آینده شاهد نتایج مؤثرتری در این زمینه باشیم.

انتهای پیام

X
می‌خواهم کمک کنم (واریز آنلاین)