بانوان هنرمند کمیته‌امداد خراسان‌جنوبی ۴۴۸ تخته فرش بافتند

کد :
75112
آخرین به روزرسانی :
21 فروردین 1404 - 12:34

از پیشنهاد صفحه «بانوان هنرمند کمیته‌امداد خراسان‌جنوبی ۴۴۸ تخته فرش بافتند» به دیگران متشکریم.

Enter the email address of the recipient.
HTML is not allowed in this field.
دسته بندی
برگزیده
اشتغال و خودکفایی

بانوان هنرمند کمیته‌امداد خراسان‌جنوبی ۴۴۸ تخته فرش بافتند

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسان‌جنوبی از بافت ۴۴۸ تخته فرش توسط بانوان تحت حمایت این نهاد در سال گذشته خبر داد.



به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی کمیته‌امداد، علی اکبر نخعی در برنامه رادیویی عطر مهربانی شبکه خاوران به فعالیت بانوان تحت‌حمایت این نهاد در بافت فرش اشاره کرد و گفت: این بانوان در سال گذشته ۴۴۸ تخته فرش معادل  ۲۱۵۶ متر مربع فرش بافتند که از فروش این فرش‌ها ۱۳ میلیارد تومان عایدات وارد استان شده است.
به گفته وی در راستای بازاریابی اقداماتی انجام شده که محصول تولیدی به فروش برسد و امیدواریم امسال بازار فروش بهتری داشته باشیم.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان در خصوص اقدامات انجام شده این نهاد در راستای حمایت از طرح‌های انرژی خورشیدی به دنبال ناترازی‌های برق گفت: از نیمه دوم سال ۱۴۰۲، ۳۵۴ نیروگاه پنج کیلو واتی وارد مدار شده و امیدواریم تا نیمه اردیبهشت امسال ۱۱۰ واحد دیگر هم به این رقم اضافه شود و آمار به حدود ۵۰۰ واحد برسد.
نخعی افزود: در همین مدت مجوز ساخت نیروگاه یک مگاواتی برای شهرستان بشرویه اخذ شد و تجهیزات آن را مجتمع اقتصادی کمیته کمیته امداد امام خمینی (ره) تامین خواهد کرد و بسیار امیدواریم که در نیمه اول سال این نیروگاه یک مگاواتی را وارد شبکه کنیم.
به گفته وی برای شهرستان‌های سربیشه، سرایان و خوسف هم در حال پیگیری جدی برای دریافت مجوز‌ها هستیم که بتوانیم در این سه شهرستان حداقل در هر کدام یک نیروگاه یک مگاواتی را راه اندازی کنیم.
نخعی با قدردانی از حمایت‌های معاونت اقتصادی استانداری، فنی و حرفه‌ای، بانک‌ها و سایر سازمان‌ها برای اجرای برنامه‌های این‌نهاد در ایجاد اشتغال افزود: در سال گذشته با توجه به دستوری که از طرف دولت صادر شد مکلف شدیم بیشتر خدماتمان را به سمت خانواده‌های زیرپوشش با هدف توانمندسازی آنها هدایت کنیم و در مجموع ۷۶ درصد افرادی که اشتغال برای آنها ایجاد شد تحت حمایت این نهاد بودند و نویدبخش این است که خواهیم توانست طی حدود ۲ سال آینده سه هزار خانواده از چرخه حمایت خارج کنیم.
وی به مهارت آموزی ۳ هزار نفر جهت ایجاد اشتغال در سال گذشته اشاره کرد و افزود: تعداد زیادی از آنها وارد بازار کار شدند و یا مهارت کسب کردند و آماده ایجاد اشتغال هستند که با توجه به  محدودیت منابع تعداد زیادی از افراد هنوز پشت نوبت هستند.

X
می‌خواهم کمک کنم (واریز آنلاین)