- 167 بازدید

راهاندازی مرکز نیکوکاری با نام شهدای گرانقدر مدافع حرم
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی کمیته امداد، یک گروه جوان پشت این خیریه است، خیریهای که به نام «مرکز نیکوکاری شهدای مدافع حرم» مشهور است. در این مرکز نیکوکاری همه کار انجام میشود، از مشاوره ازدواج آسان، آزاد کردن زندانیان و یا کمک به درمان نیازمندان و یا تهیه غذای گرم. تمام اقدامات و فعالیتهای خیریه اما زیر نظر کمیته امداد امام خمینی (ره) انجام میشود.
حالا 5 سالی از آن روز میگذرد، از روزی که حامد خیرخواهان به کمک دوستانش، خیریه خودش را راه انداخت؛ مرکز نیکوکاری شهدای مدافع حرم را که با هر کمک و یاری، ایثار شهدای حرم را در ذهنها زنده کند.
به نام شهدای مدافع حرم
خانواده خیرخواهان، به دستگیری از نیازمندان مشهورند؛ بنابراین راهاندازی خیریه از سوی این جوان در سال 98، خیلی هم برای این جوان، عجیب و غریب نیست.
او اما نام خیریهاش را مرکز نیکوکاری شهدای مدافع حرم میگذارد تا رسم و سبک زندگی آنها را و رشادتشان در سوریه را رواج دهد و قرارگاهی در خیریهاش به وجود میآورد به نام قرارگاه شهید احمد گودرزی. حالا 5 سالی از تولد خیریه میگذرد، زمانی که تصمیم گرفت، کار مهمش را انجام دهد. مهمتر اما این است که در این مدت زمان کم، به عنوان یکی از خیریههای برتر کشور شناخته شد. شاید یکی از دلایل موفقیتهای خیرخواهان و خیریهاش، همکاری آن با کمیته امداد امام خمینی (ره) باشد. آن طور که حامد توضیح میدهد، خیریه آنها با کمیته امداد، ارتباطی تنگاتنگ دارند؛ به این شکل که کمیته امداد، محسنین و ایتامی را که تحت پوشش هستند، به این خیریه معرفی کنند تا برای آنها پدری کنند. نکته مهمتر اما این است که حوزه فعالیت خیریه حامد، در تهران و حاشیه تهران است، پایتختی که شاید به خاطر امکاناتش و لقب پایتختی، کمتر خیری به سراغش بیاید.
از در مرکز نیکوکاری شهدای مدافع حرم هیچ نیازمندی، ناامید برنمیگردد، در همه زمینهها و تخصصیها خیرین و داوطلبانی هستند برای دستگیری؛ در سیل سیستان و بلوچستان، هم کادر درمان عضو این گروه خیریه، آماده خدماترسانی بودند و هم خیرین برای تهیه و ارسال اقلام موردنیاز شهرهای تاثیر گرفته از سیل و آبگرفتگی آماده به خدمت و دست به جیب. 2 هزار زوج جوان با کمک این همین خیریه، با وسایلی شایسته، به زیر یک سقف رفتند؛ 2 هزار تهرانی نیازمند که نان شب نداشتند و شبها با شکم گرسنه میخوابیدند به کمک آشپزان و خیرین این خیریه، از طعام مطبوع بهرهمند شدند و هزار زندانی جرائم مالی در بند، با کمک، این خیریه، از بند زندان آزاد شدند. اینها اما تنها داستانهای این خیریه نیست.
مهم نیست، شاید خیری نتواند کمک مالی کند، اینجا همه میتوانند داوطلب شوند و با تخصصشان به دیگران کمک کنند. معلمین آموزش میدهند و افرادی علاقهمند به کارهای فرهنگی، در پیشبرد فرهنگ منطقهای کمک میکنند. وکلا هم برای خانواده و افرادی که استطاعت مالی ندارند، رایگان پروندههای قضاییشان را حل میکنند. وکلا مشاوره اردواج رایگان هم میدهند تا جوانها با آگاهی و دانش بیشتری ازدواج کنند.
انتهای پیام