روایت مددجوی نخبه کمیته امداد که مولف چندین کتاب در حوزه فلسفه و تربیتی شد

کد :
75159
آخرین به روزرسانی :
24 فروردین 1404 - 14:49

از پیشنهاد صفحه «روایت مددجوی نخبه کمیته امداد که مولف چندین کتاب در حوزه فلسفه و تربیتی شد» به دیگران متشکریم.

Enter the email address of the recipient.
HTML is not allowed in this field.
دسته بندی
برگزیده
فرهنگی و تربیتی

روایت مددجوی نخبه کمیته امداد که مولف چندین کتاب در حوزه فلسفه و تربیتی شد

مددجوی نخبه نویسنده کمیته امداد کتاب‎های زیادی را در حوزه عرفان و تربیتی منتشر کرده است.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی کمیته امداد، برای سمیه بروجردی، زندگی خلاصه شده است در کتاب خواندن و نوشتن. او با این عادت جذابش، زندگی میکند و با این که خود مددجوی کمیته امداد است، اما سه کتاب در حوزه‌های مختلف، ادبیات، فلسفه و تربیتی منتشر کرده است.

سمیه بروجردی، مو سفید کرده است، در این راه، در راه ادبیات فارسی، هرچند که او تحصیلات آکادمیکی در این باره ندارد، با این وجود اما، در راه عشقی که از کودکی در دلشان افتاده بود، به عشق ادبیات، کارها کرده است.

این بانوی پرتلاش ساکن تهران است و 65 بهار از عمرش میگذرد. این مددجوی کمیته امداد از روزهای خوش می‌گوید، از روزهایی که سواد نوشتن و خواندن نداشت اما با تلاش خود  با زیباترین لذت دنیا آشنا شد، به نظر سمیه خواندن و خواندن، زیباترین لذتی است که میتوان تجربه کرد و او با این موهبت خداوند آشنا شد. او از روزهای خوش تحصیلی میگوید، از زمانی که «آب بابا نان داد» را توانست، بنویسد و بخواند و به فراخور آن، توانست، جمله بخواند. به خاطر عشق به کتاب خواندن، در کتابخانهها عضو شد تا بتواند از این دریای بی‌پایان استفاده کند. او میگوید، با وجود این که عاشق ادبیات بود، اما به خاطر ریاضیات خوبش، دیپلم ریاضی گرفت، ولی فرصت ادامه تحصیل پیدا نکرد تا به عنوان یک مادر و همسر نقش‌آفرینی کند. در کنار نقش‌های سنگین زندگی‌اش، زمانی که کار خانه و مادری کردن، زندگش را پرمشغله کرده بود، او اما دست از خواندن برنمیدانشت. همچنان میخواند و می‌خواند.

یکی از بزرگترین لذت‌هایی که سمیه از آن‌ها یاد میکند اما آشنایی با کتاب‌های دکتر الهی قمشه‌ای بود و زمانی که با آن‌ها آشنا شد، زندگی‌اش تغییر کرد و به سمت مطالعه متون ادیان و عرفان رفت؛ لذتی که از نظر این بانوی مددجوی کمیته امداد امام خمینی (ره) راه زندگیاش را روشن کرد.

خواندن تنها علاقه سمیه نیست؛ او دستی هم به قلم دارد و به نوعی هنرمند است، زمانی که بسیاری از افراد، نمی‌توانند خوب بنویسند، او اما داستان‌ها خلق میکند و هنر می‌آفریند. در کنار همه خواندن‌های بیشماری، سمیه، قلم برمیدارد و اثرها از خودش به ثبت میرساند؛ اولین مجموعه کتاب او داستانی است، داستانی زائیده شده از تخیلش و دومین اثر هم در حوزه علاقه‌مندی‌اش قرار دارد، در حوزه عرفان که البته اثری اقتباسی از آثار دکتر الهی قمشه‌ای است. داستان آخر او اما در حوزه تربیتی است. یک پژوهش گروهی با کمک دختر مددکارش و یکی از اساتید اوست.

این اثر سمیه در جشنواره رشد رونمایی شده و مخصوص دانش‌آموزان 8 تا 13 سال است، هرچند سمیه معتقد است که والدین هم می‌توانند از این اثر استفاده کنند و در تربیت کودکان از این کتاب استفاده کنند. این نویسنده پرتوان، تعریف میکند که درست است، اثر یک پژوهش است، اما نتایج این پژوهش، در قالب داستانی و با زبانی ساده و مضمون برای خوانندگان داستانی پرکشش را تعریف می‌کند تا آن‌ها هم راه و رسم این پژوهش را بفهند و هم بتوانند از آن استفاده کنند.

سمیه الگوی خوبی هم برای فرزندانش بوده، زمانی که دخترش هم مانند او اهل کتاب خواندن است البته که او مانند مادرش، هنر نوشتن را نمیداند.

انتهاس پیام

 

جدیدترین

X
می‌خواهم کمک کنم (واریز آنلاین)