
رزمایش توزیع 50 هزار سبد معیشتی همزمان با ایام دهه امامت و ولایت
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کمیته امداد، رضا سلم آبادی بیان کرد: همزمان با دهه امامت و ولایت، رزمایش توزیع 50 هزار سبد معیشتی در اردوگاه ثامن الائمه مشهد برگزار شد.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی ره خراسان رضوی با بیان اینکه سبدهای معیشتی با مشارکت خیرین و مراکز نیکوکاری تهیه شده است، گفت: این بسته ها در طول این بین مددجویان با اولویت خانواده های ایتام،سید، بیمار صعب العلاج و عائله مند استان توزیع می شود.
وی افزود: 680 هزار پرس غذای گرم نیز با مشارکت مراکز نیکوکاری در دهه امامت و ولایت بین مددجویان تحت حمایت استان توزیع می شود.
سلم آبادی در خصوص پایگاههای اکرام و ایتام در این دهه، تصریح کرد: در سطح شهرستان مشهد 10 پایگاه و در سایر شهرستان های استان 40 پایگاه با استفاده از ظرفیت مساجد، و حسینیه ها برای جذب حامی در دهه امامت و ولایت فعالیت می کنند.
وی گفت: هدف گذاری برلی جذب 3000 حامی در این دهه برای فرزندان کمیته امداد استان انجام شده است.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی ره خراسان رضوی گفت: 13 هزار 329 فرزند یتیم و 35 هزار و 429 فرزند محسنین تحت حمایت کمیته امداد استان هستند که 202 هزار حامی از این فرزندان با حمایت مالی و معنوی دارند.
وی افزود: مردم خیر و نیکوکار برای شرکت در طرح اکرام و ایتام می توانند به سایت ekram.emdad.ir مراجعه و یا عدد 1 به شماره 3000333351 ارسال کنند.
انتهای پیام